dubble dejt

Imorgon ska jag, Robin, Jessica & Pontus på en liten dubbel dejt =) inte direkt någon dejt då men.... hur som helst, vi ska fika och sedan kolla på Sweeney Todd :D Jag har hört att den ska vara jätte bra, dock lite blodig..
Vi ska ladda upp med massor av godis, läsk, popcorn m.m...

Idag har jag och Robin kollat på massor av resor, lutar nog åt Grekland.. Sen var jag med Jessica, vi åkte lite Jeep, åt bakpotatis, kollade på världens bästa snyft kärleks rulle - Notebook, som både jag och Jessica älskar <3 Sen pratade vi såklart massa minnen.. haha.. och framtidsplaner, förhoppningsvis ska vi dra till Thailand i höst.. 2-3 veckor.. SÅ ROLIGT!!!

Nu däremot ska jag krypa ner i min säng, ensam utan min älskling :( och kolla på Scrubs..

image560

100 riksdaler

image558


melodifestivalen igår.. HUR KUNDE CHRISTER GÅ VIDARE? HAHAHAHAHA.. jag gillade the poodels lite , men e-type skulle inte varit med.. den bästa var look och björn<3 han är så söt..

imorgon ska jag, sarah och lisa åka till ullared och shoppa lite, gud vad roligt det ska bli :D hihihi

idag: städa, springa en runda, kolla på matilda (ni vet den filmen om den smarta tjejen, älskade den när jag var yngre.. typ 7.) fixa och dona, åka lite bil<3

191196-559

den 5 februari 2008

...fick jag körkort :):):):)


hurra hurra hurra fy fan vad jag är glad, har cruisat runt hela dagen och till och med blivit skitarg och utskälld av en annan jävla typ.. (han gjorde way fel, inte jag)

jag har körkort, synd bara att man typ är 16000 kr fattigare.. :)

så jävla glad.. :)

nästa måndag åker jag lisa och sarah till ullared :D SKOOOOOOOOOOJ
funderar på att köpa en present till mig själv, inga skor eftersom jag köpt typ 4 par på 2 veckor.. :) kanske en vårjacka? eller något annat roligt..

image557

denna bilen är så fruktansvärt söt :)


KRAAAM

50 lappen

image555

tredje sko inlägget på raken här.. haha.. iallafall underbara i sommar och slutet av våren :)

RSS 2.0