Effektiv dag :)

Hej, denna dagen har varit mycket effektiv och jag känner mig sååå duktig!
I morses var jag världens snällaste flickvänn och vaknade med R när han skulle åka på golfläger, så jag tog 20 i 8 bussen hem i morses! Snällt, eller hur? allt för dig älskling. Kommer sakna dig jätte mycket nu i veckan!

När jag kom hem gick jag ut morgon promenad med hunden, hon bajsade 2 gånger! Lycka! Ni hundägare vet hur det är när man bara går och går och går, men bajset aldrig kommer :)

Efter det gjorde jag god frukost, och kollade på benchwarmers, för 3 gången. Älskar verkligen den filmen, Jon Heder är fan hur bra och go som helst, har nog en liten crush on him, så charmig :) Sen åkte jag mamma och syster in till stan, mamma skulle köpa kläder och skor. jag kom hem med 2 par skor, ett par solglasögon och en jätte söt ljus rosa tröja med mörkrosa döskallar på.

Tröjan på Gina, Solglasögonen på Kappahl (dom har fått in sin sko kollektion, men dom var snygga, men verkade inte så hållbara!) och skorna ifrån skopunkten, ett par svarta lite finare ballerina skor med lite gojs fram på tån, och ett par typ lite guldiga (fast ändå inte) skor med kliklack och rund tå :)

Sen så åkte vi till blomsterlandet och köpte lite teet a teéter, pensér och sånt, sen när jag kom hem gjorde jag 3 jätte fina uteplanteringar, sen så sådde jag lite blommor, solrosor och petunior, efer det så planterade jag om alla växter här hemma och sen fick jag rycket och grävde ett hål i gräsmattan och planterade om en buske!!!!! Mitt florist jag tar inte lov! Men det har verkligen varit kul idag :D och så skönt väder ute ju :D helt slut, så nu ska vi beställa pizza och jag ska dusha snabbt. Är helt svart av jord i hela ansiktet och överallt i princip, bös överallt :) yeah!

Vad har ni gjort idag då gott folk?

Pussss

p.s föresten, fick en fin väska av robins mamma i morse, dom hade köpt den i thailand som den billabong jag fick, men r syster skulle ha den, men kom på att hon aldrig skulle använda den, så jag fick den, en addidas väska, gutt :) tack tack. :)


Hey jude.. lalalaa

Ja på tal om Beatles så tänkte jag bjuda på lite söta bilder...


Min fina gröna klänning, me love. Men vet inte riktigt när jag ska använda den bara :)  Dop eller bröllop? Men - är, jag känner inga som ska gifta sig, tror jag, och ingen som ens är i närheten av ett dop :( Klänningen är från H&M06
Mittenkortet tog jag med bara för: kolla hur brun jag var i somras!!! LÄNGTAR!



VA FAN?! ANNA ÄR MEGA BLOND!!!!! gullig bild från i somras, båda ser helt konstiga ut (sorry anna) men så ser vi INTE ut nu längre! Den andra bilden är från våran lilla tripp till Annas stuga i somras, på bild, magnus, robin, mattias och en blyg jag, anna bakom kameran och stefan någon annan stans :) mega mysigt, det var då jag och robin blev på g ^^



 Diva, min sötaste hund, min enda hund, den snällaste och finaste hunden som finns :)

posetiva dagen

Idag är ingen så jätte bra dag tycker inte jag.
- Var super mega trött på morgonen.
- Var sen och var tvungen att springa till bussen, kom precis när den höll på och åka, men stannade.
- Har meega ont i magen
- Har skit ont i huvudet
- Några i min klass är i dagisåldern och sitter och skriker som satan hela dagen.
- Trött hela dagen
- Jätte godis/mat sugen. HELA TIDEN. (tack sarah för du köpte twix till mig, det hjälper så här med m-värk!)
- Saknar Robin :( ska kanske träffa han en snutt imorgon, men sen ska han på träningsläger i 6 dagar. Så lovet blev inte som jag planerade. :(
- Min lök krans idag på floristtekniken blev inte fin :( (tycker inte jag, vi gjorde en  krans med tet a tét, vide, pärlhyacinter m.m.)

Just nu sitter jag och läser Amelias träning/beach/skönhets tidning och senare ska jag ut och springa.


ååååh vad snyggaa


me want
Från topshop, hoppas dom kanske finns i Göteborg? Verkligen skit snygga!!

Ellos...

Har precis beställt lite sommarkläder ifrån Ellos :) Känner mig glad nu för detta var verkligen effektiv shopping som jag säger, beställningen gick på 98,- :) och så fick vi ett påsklakan på köpet, WIHO. (hade 150,- rabatt)



Men ändå, känner mig så himla fattig, studiebidraget räcker INTE LÅNGT, höj det med minst 1000,-.
Hur tror dom som bestämmer studiebidragen att man ska klara sig på 1050 kr? Alla har inte tid att jobba när man går i skolan, man vill ju ha ett liv också, HALLÅ? Testa att leva en månad på så lite pengar.
Är skyldig mamma 1000,-, mobil räkning ca 250,-, ska göra slingor ca 3-400, måste köpa skor, ca 500 :/ Sen ska jag och Älskling nog åka till Göteborg på lovet hoppas jag, vill köpa bikini då och lite somriga t-shirtar och klänningar och linnen. BAJS, snälla, låt mig hitta en 1000 lapp bortglömd på marken. Om inte, låt mig träffa någon gammal ensam äckligt rik tant/gubbe som bara avgudar mig och skänker mig alla deras pengar, och dör fridfullt i vetenskapen av att dom hade en sång ung och god vän sina sista dagar i livet. SNÄLLA GUD?
Och ett - är att dom ringde från Max igår och jag fick  INTE jobbet :( dom hade tydligen intervjuat 15 personer och det fanns bara 5 platser :( mkt synd, men jag får ju vara glad för jobbet på Borås arena, även om det bara bringar mig ca 460 kr i månaden :/ Blev lite ledsen, hade börjat planera massa saker jag skulle köpa med min lön.. ny tv, skor, väskor och sånna saker :) Det blir nog passungdom iår igen för 3 året i rad, lättaste jobbet att få tag i, roligt också men, vill göra något annat och tjäna lite mer än 6000 kr. Jobbigt att jag fyller 18 så sent, annars hade jag ju kunnat få lite mer möjligheter inom yrkesvärlden ^^

P.S Igår köpte jag och Robin glass, då kom jag på att jag måste skriva detta, för något inlägg sedan skrev jag att jag hade ätit min första glass, GLÖMDE då att skriva att min lilla Bettan bjöd mig på den, mycket snällt Lisa :) är dig evigt tacksam :) D.S


En lista.....

1. VAD HETER DU?
Isabelle  Bella Älskling Bells Bellis Rebecca Olofsson

2.VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR På DIG?
Svarta legins st 150 ^^

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU !!
Reklam, mix megapol :)

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL??
igår kväll? jag var ute och gick med jennifer i 2 timmar, sen åt jag massa mat.

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
tuggummi, före det skolmat!

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
väldigt vackert och skööööööööönt och varmt och gott och härligt.

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Robin tror jag han heter ^^

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATA KÖNET??
hm ögonen tror jag, och själva helheten. Robin är ju den snyggaste uppenbarelsen som vandrat på jorden, så han var det inte svårt att missa, SÖTASTE SÖTNOS han är sååå gullisnyggsötexigcharmig, baby!

10. HUR MÅR DU IDAG??
BRAAAAA :) har ett sår i näsan dock som stör mig!

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK? 
Juice, vatten, cola, pepsi max och cider :) 

12. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
asså, det e gott.. cider och sånt! :D hehehe.. lite vodka med fanta

13. FAVORIT SPORT?
pass

14. HÅRFÄRG?
typ som mitt hår!

15. ÖGONFÄRG??
jätte jätte blåa!

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG??
e det inte samma sak? nej?

17. SYSKON? DERAS ÅLDER?
1½ st 19 / 4 (vet ej hundår)

18. FAVORIT MÅNAD??
Hela året förutom november, halva december, januari, februari och halva mars

19. FAVORIT MAT??
pasta sallad och paj :) mmmm

20. SISTA FILMEN DU SÅG??
i don't know

21. FAVORIT DAG PÅ VECKAN??
fredag lördag söndag

22.FAVORIT HOBBY??
lite allt möjligt

23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON! ??
NEJ!

24. FAVORIT LÅT(ar)?
this promise i swear med highland glory, hollow years med dream theater

25. SOMMAR ELLER VINTER ??
Sommar... så klart man ser tjock ut i vinterjacka

26. KRAMAR ELLER KYSSAR??
blandning. det leder till samlag :D

27. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS?
Förhållande med Robin tycker jag om

28. CHOKLAD ELLER VANILJ??
Choklad med lite vanlij på.

32. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?
jag bor i läger i polen med farbror adolf hitler o hans 40 rövar

33. VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER???
veckorevyn

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT??
har ingen, skolan är för fattig

35. FAVORIT SPEL ?
förspel

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN??
ja, nej.

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN??
nej? jag måste kissa

38. ÄR DU ROMANTISK??
JAA.. ibland, men ibland kan ja vara sadistisk

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG??
tjaa på en höft sådär

40. OM DU FICK TRÄFFA VEM DU VILL, NU LEVANDE ELLER AVLIDEN? 
tobias sammet, robin, adam brody, sexguden, och någon mer

SLUT
(för den som inte har någon humor, så är jag rätt ironisk på de flesta frågorna och menar inget illa)

SÖKES!

homosexuell (man) som vill vara min vän, du ska helst vara av årgång 1989 eller äldre. Helst redan ute ut gadroben och ett stort sinne för fashion. Nästan alla bidrag uppskattas :)


no no no no

idag hade jag inte så mycket att säga. nej nej, mest att idag har jag  ätit årets första glass, såklart en GB sandwich, sen har jag och jennifer vart ute och gått i 2 timmar och snackat :) mycket trevligt i vår vädret :) och imorgon ska jag ha utvecklingssamtal och sen sova hos robin :) myspys :D nu ska jag duscha och sedna hitta på något annat! cio

18 års fest yesterday...

igår var det annas efterlängtade 18 års fest och det var mycket trevligt och roligt :) kom dit tidigt, så hjälptes jag, anna och mimmi åt att fixa snacks, dip och lite food, mucho gott :) körde singstar och det var skojjsigt :) sen sov jag hos robin och nu idag har jag suttit ute och solat på altanen och busat lite med diva, senare idag ska jag träna och kanske vara med på robins  släktkalas. får se, vet ej när det är. men vill dit, smörgåstårta :) mm nam nam :)

en vecka kvar, sen loooooooov :) hurray, Nu är man också sugen på att köpa vår&sommarskor, bikinisar och massa söta klänningar :) får se vad ekonomin tillåter :)

är rätt sugen på dessa söta som anna också vill ha iofs ^^ från wedins :)

me like..

Sister Hazel - Your winter
underbar mysig och otroligt skit bra låt :) ska nu ladda ner massa mer sister hazel för att se hur dom verkar, om dom är lika bra som i denna låten, är dom ju great :)
LADDA NER!

nu: kolla på medium, sen duscha och sen sova :)

 ser as blek ut i fejjan? WHY?

vill ha och vill ha, men inte pengar


I WANT

Don't look at me that way, it was an honest mistake...

Tjo, skoldagen har varit  bra, gjorde scendekorationerna till 3ornas brudvisning, i transparent stil och det blev väll bra, glömde att ta kort bara, men hoppas på att  Lisa kommer in snart så hon får skicka korten, visningen var annars jätte bra, gillade mest isbröllops temat, så fina klännigar :)

Efter det drog jag, Lisa och Sarah till stan så  skulle jag köpa en födelsedagspresent till  Änni ^^ vi gick runt lite här och var, men resultaten blev sötigt tycker jag, och hoppas hon gillar det med, även fast min brist på fantasi ^^. Sen köpte jag även lite saker men kan inte avslöja för några saker var ungefär samma som jag köpte till Anna ^^.

Sen åkte jag hem och har bara legat i koma typ, är verkligen jätte trött idag!! Nu väntar jag på att Robin ska ringa, känns som år sen vi pratade/sågs, det var i lördags morse. Imon fyller älskling år :)

Här är en jätte bra låt, en power/heavy - metall låt, skit bra tycker jag, förövrigt är Masterplans nya album - MK II, MKT bra, me like Masterplans melodiösa melodier och sångaren har skit go röst :) BBBBB (dock inte lika bra skiva som den förra) > Masterplan - I'm gonna win <


Sen lite nostalgi här då, Timo Räisänen - Don't let the devil ruin it all. Mkt bra låt, man blir glad :)


Sommarplaner...



Längtar skit mycket till sommaren, speciellt nu när det är så underbart väder ute. Planer för sommaren är kroatien resa, jobb, sola & bada, åka till frillesås med Anna någon vecka eller så o leva livet och kanske åka till Göteborg igen på kalaset, som last year, bilderna är ifrån när jag och anna var på kalaset i somras och kollade på the hellacopters, backyard babies och millencolin, SKITROLIGT var det :)

Ondsdag onsdag...

detta är min lediga dag i veckan och det känns väldigt skönt. har planer på att gå ut o gå lite i vårvädret med min nya jacka, beställa lite skor kanske, åka till stan och kolla lite och sedan träna. Låter finemang.



Asså, jag tycker The Brevery - An honest mistake, ( http://www.youtube.com/watch?v=T5fe6nZx6cw )är så jäkla go, den går på repeat här nu och jag går runt och sjunger den hela tiden så alla här hemma blir helt galna :)
Sen är Mika - Grace Kelly också goo :)

Saknar min älskling också, vi skulle vart med varandra igår, men sen fick han magsjuka stackaren :( fast vi träffas på fredag hur som helst för då fyller han år :):)

Nu ska jag hitta på  något, ex, ta på mig mp3, gå ut o gå lite :)

Borås arena

Japp, när ni är där på elfsborgs hemma matcher och andra evangemang så kommer jag stå där och sälja korv, cola och godis till er, japp. Bella har fått ett jobb ^^ Yeah :) Kul att få ett jobb samma dag man är på intervju för ett annat, max ringer inom en vecka så får vi se vad som händer på den fronten iallafall :) får hoppas på det bästa ju:) nu får jag iallafall ca 500,- mer per månad iallafall :) WIHO.

                                                   191196-25

Dessa ska jag köpa, jackan redan köpt och skorna inom någon vecka,
peep toe är så sötigt :)  endast 229,- som hittat :)

Sound of music och Max

Idag har jag varit på min jobbintervjuMax och det gick nog faktiskt rätt bra, var rätt nervös men dom var skit trevliga och ska höra av sig inom en vecka och så. Fast blev lite skrämd när dom sa typ: det är ett vädligt jobbigt och hårt och stressigt jobb. " men jag kommer säkert klara det. :) (?)

Har hittat en fin jacka på hm som jag la undan tills imorgon, den är brun, lite tråkigt eftersom min vinterjacka var brun också. får se :) ska nog köpa den, tror jag, 400 kr :)

Sen lyssnar jag på lite ny musik, laddat ner lite nytt....
Dessa är mkt mkt bra :)
* Keane - Everybody's changing
* Jack Johnson - Flake
* Jack Johnson - Breakdown
* The Bravery - An honest mistake
* U2 - Vertigo
* The Fray - To save a life
* Aerosmith - Angel


yeah :) :)

Singstar

singstar

Söndag

Gårdagen var trevlig :)
Inflyttningsfest hemma hos Jonnah och Gustav med massor av singstar och bus :) skit trevligt :) jag och jonnah ägde på Total eclipse of the heart och blev singstars :) Lisa var gulligast på singstar ^^ Och sarah kunde inte sjunga för hon var förskylld :) mkt mkt trevligt och mysig lägenhet :)

Fast före vi skulle dit så stod jag uppe vid badhuset och väntade på lisa så skulle hennes mamma skjutsa oss till  Jonnah, det var mörkt och jag var aldeles ensam, så kommer den en bil och kör svinfort och sladdar framför mig så vevar en kille  ner rutan så ser man att det sitter 3 tjocka skinheads i bilen, så typ skriker han: väntar du på någon eller? (jag blev skit rädd och tog upp mobilen och sa: jaa det gör jag) så skriker han igen: är det dig vi ska leverera till då? (jag bara eeeeh neeeeee) så typ burnar dom iväg.. jag trodde min stund var kommen ^^ hahah.

Sen på  natten fick man söta mys sms av älskling:) för han var också ute igår:)

Idag har jag vart i staden med Anna, som är stor nu för hon fyllde 18 igår, vi käkade massa nachos cheese dip eller vad det nu hette, mums, och bara 29,- man blev proppad. Sen körde vi en snabbfika på 5 minuter på McDonken ^^

Sen tränade jag brädpass och nu har jag kommit hem och käkat massa god pasta sallad.. yummi!

Snart: OC börjar om 5 minuter :O

(andra datorn är fortfarande cp så kan inte lägga in kort men har smaskens från singstar igår..)

stupid

min dator är så jäkla cp (eller båda två igentligen), den nya funkar inte, så den får robin ta sig en koll på imorgon, och denna cpade innan också. sen har jag kort som jag vill lägga in på mina klädinköp jag gjorde igår när jag var i Ullared, men det går bara att lägga in dom på den andra datorn. Hittade ett par jätte fina skor, tycker jag, som jag kanske ska ha imorgon om det inte regnar eller så :) High heels :D men som sagt, mer bilder kommer upp när cp datorn funkar. Idag har jag köpt födelsedags present till älskling, jag och Lisa hade väldigt roligt när vi kollade runt, haha! Men det blir nog bra, hoppas jag, jag hatar sånt här, köpa presenter till folk som inte vet vad dom vill ha. blir värsta vraket! hihi. Sen har jag bara Ännis födelsedags present kvar, hon fyller nämligen 18 på lördag, den 17:e :) hurra hurra hurra, undra vad hon ska få? har en liiiten ide ^^ Så nästa lördag är jag och R bjudna till hennes 18 års fest :) hoppas han vill hänga med då :)

Skola idag, det var kul, vi planerade mest inför nästa vecka då vi ska göra scen dekorationer till 3ornas brudvisning. Våran kommer nog bli riktigt fin, ska ha lime gröna nejlikor, vita franska tulpaner, murgröna, vita rosor mm. ^^ när den är klar kommer jag nog lägga upp ett kort, om den blev lyckad :)

Utnyttjade mitt presentkort på Gina idag, köpte en gul  tunika/klänning med sidenband i midjan :) Gult är inte fult.

Imorgon ska jag leka med Robin efter skolan och på kvällen kommer farmor och farfar sova över, hela familjen är ett nervrak! haha, därför ska jag sova hemma, för jag vill inte att någon annan ska sova i min säng! sådetså!

Jacka?

Vad tycks om denna jackan?
191196-23

Tisdag

vaknade jätte tidigt idag, så åkte med mamma in på en inkontinens mässa där dom visade blöjor och sånt (mamma jobbar med gamlingar) mkt intressant haha. sen gick vi och solade, åt McDonalds, köpte lite fröer som jag ska så ^^ och åkte hem. Nu sitter jag här och skriver en inköpslista till imorgon då det bär av till ullared :) ska nog gå ut och gå i det sköna vädret snart och ikväll kommer kanske R till mig, får vi hoppas :)


Föresten, var ju på mitt livs första jobbintervju igår! Det gick väll bra och får svar inom 2 veckor om jag fått jobbet eller ej, och på måndag bär det av till en jobbintervju på Max också. Ska bli skojs! Hoppas på jobb :)

Tjo!

Onödigt men kul

Som sagt, i love listor :)

5 favorit filmer: Phantom at the opera, Shakespeare in love, Busungarna, Ace Ventura (Pet detektive) & Pretty woman.
5 favorit serier: The O.C, Desperate housewhives, Gilmore girls, Scrubs & Grey's anatomy.
5 favorit maträtter: Pizza, Cheeseburgare, Pastasallad, Grillat kött + potatisgratäng/potatissallad & Ost/Skink paj.
5 favorit drycker: Vatten, Brämhults juice, tropicana juice, Pepci max & Coca cola.
5 favorit frukt/bär: Jordgubbe, Annanas, Physalis, Banan & kiwi.
5 favorit grönsaker: Morot, broccoli, körsbärstomater, rödlök & sallad.
5 favorit färger: Rosa, svart, grå, blå & vit. (och gul, men då blev det inte 5 st.)
5 favorit klädesplagg: Trosor (jepp), jeans, klänning, koftor & söta linnen.
5 favorit blommor: Grand prix rosor, Orkidér, Dahlior, Liljor & Tulpaner (som den florist jag är)
5 favorit accessoarer: Skor, väskor, örhängen, halsband och klockor.
5 favorit böcker: Vingklippt ängel, Gömda, I tusen bitar, Djävulen bär prada & I taket lyser stjärnorna.
5 favorit affärer/butiker: H&M, Gina tricot, Ge:kås (yeah), Sko-punkten & JC.
5 favorit saker med mig: Posetiv, fina ögon, små fötter, glad & ärlig.
5 favorit sysselsättningar: Träna, mysa, promenera, singstar & umgås.

Smaskens...

191196-21
Girlie: tjejig hallonglass med hallonöverdrag och skit söt glitter pinne :) ska verkligen testas :) rosa också :)
BG sandwich jordgubb: tror inget kan slå orginalet, men värt att smaka på eller?
The Simpssons: Vanilj glass med jordgubbsås.
Solero Blackberry: Björnbär och svarta vinbärs sorbet med banan glass :) yummi!

Vad jag vill ha just nu...

191196-19


Gör ett  "vad jag vill ha just nu" kollage. :)

Sunday night

Sitter hemma hos R nu och han ligger och läser en tidning och kollar på Matrix, en film jag tycker suger väldigt mycket. Så jag gör en snabb update. Har vart på coop och köpt godis för 50,- så nu vill jag bara spy. Är rätt nervös för jobbintervjun imorgon också. Är inte van vid att plötsligt ha 2 st jobbintervjuer på en vecka. 

Har lite pysslerier att göra snart, men väntar till på onsdag då jag ska till Ullared och kollar om det kan finns något fint där? Det ska bli sååå skojsigt :D

Nu börjar jag fan bli trött. Kanske dags att sova?

Men först en favorit, en lista! Me like, gör en du också!?

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
640*480 8/16/32 bit colors with  150 Hz. (Robin har inte så mycket böcker så blev någon manual jox)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ett papper från Borås Golfklubb som bjuder R på ett speciellt golfläger typ.
3. Vad var det senaste du såg på TV?
Matrix 2
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
23.15 (23.07)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Matrix i bakgrunden och robin som prasslar i sängen.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Gick till coop och tillbaka (från parkeringen, haha)
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
unreal.blogg.se (där tog jag listan)
8. Vad har du på dig?
Ett par frank dandy kalsonger, skit sköna och en randig munk tröja typ :) Robins, allt.
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
haha denna va kul. Jag drömde en intim dröm ^^ så hade den bakrunds musik, den Marwin Gaye - Let's get it on. Men så vaknade jag så var det mobilen som ringde (har den som ringsignal) Det är verkligen en porr låt när min hjärna kopplar ihop den till en sån dröm.)
10. När skrattade du senast?
idag när jag och robin kom på att vi va mobbade som låg och kollade på antik rundan ^^
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
tapeter och hyllor typ.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Hmm.. kanske ^^
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Den var väl trevlig. jag (L) listor
14. Vilken var den senaste film du såg?
The Dukes of Hazzards (eller vad den hette)
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Kläder, kläder, kläder och resor, resor och resor, bilar, smycken och allt!
16. Tycker du om att dansa?
Ja, med lite i mig så går det alltid an ;P haha
17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Sebastian och Joline
20. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Nja, kanske inte permanent. Men för ett tag så ja :)

Dagens outfit

11/3

Linne från H&M & Byxor från Cheap Monday

(ringde precis en kille som heter Johan och sa att jag ska på jobbintervju imorgon, jobbet är att stå i kiosken på alla elfsborgs matcher på Borås arena, för danske kungens konditori. Får la se imon, har hört att dom anställer bara "snygga" tjejer som får jobba svart, men men. bara en intervju skadar ju inte.)


Söndag

Sitter och lyssnar på nästan alla melodifesivals låtar nu. The Ark vann ju och jag tycker dom är värdiga vinnare för det är en riktig kalas låt :) Men jag tyckte synd om gulle Sebastian som inte fick mer poäng, för jag gillar hans låt. Bra att inte tönt Måns vann, men låten är lite go ändå. :) Bra också att Anna Bok inte fick många poäng :) Det borde finnas lag på att man inte får vara med i melodifestivalen   hur många gånger som helst.. Iallafall så tyckte jag hon läraren med balladen var riktigt bra, skit mysig låt ju :) Dock var hennes öga en aning läskigt :) hihi.


Antar Annas lilla "utmaning".

Så här bjuder jag på 6 st egendomliga grejer om mig själv:
1.
Jag kan inte säga morot. Utan uttalar det morutt, vilket många tycker är roligt/sött
2. Jag kan inte gå ur duschen utan att stänga av kranen, sätta på den igen och tvätta händerna. (MKT skumt)
3. När jag var liten tyckte jag de här tre männen var skit snygga: Meatloaf, Rod Stweart och Freddy Mercury.
(vilket jag tycker är rätt egendomligt om man ser dom idag!! + att freddy är bög. hihi)
4. Jag kan inte gå på röda plattor på golvet i skolan. Och om jag gör det blir jag irriterad!
(det är svart klinkers överallt utom i alla dörröppningar, där det är röda klinkers. i skolan.)
5.  Jag har oerhört svårt för att sitta nere med benen,  vid matbordet  i soffan, ja överallt, förutom bilen (om man inte kör långt) Ska jämt sitta på knä typ.
6. Om jag går på en A-brunn måste jag slå mig själv 3 gånger i ryggen. Vilket kan se rätt roligt ut.

  just do die for?

Igår: Sista dagen på APU:n roligt och mkt kunder. Fick ett present kort på Gina på 200,- och en kruka med ett myrten träd i. mucho snyggt! Köpte en klänning på JC.Var med Robin på kvällen och vi hyrde just like heaven och crank (eller något sånt) Mysigt.
Idag: Vakna tidigt, gick ut på  en powerwalk, åtr frulle och städade mm..
Nu ska vi ha 70 års kalas för farmor, återkommer ikväll.

Ursäkta den glada minen på kortet, fokusera på klänningen istället.
dress

cio

kvinnodagen

hejsan!
Idag är det torsdag och jag har gjort min nästa sista dag på APU:n, det känns gött faktiskt. Men tråkigt ändå för jag trivs på Bellis. Det är kvinnodagen idag och massa män har vart inne och köpt blommor utav mig :) På lunchen sprang jag och köpte en jätte fin florist bok, massa fint om färger och mycket inspiration, den var på rean och kostade 129, annard ca 400. Men när jag skulle betala så sa hon i kassan 59,- och då säger man ju inte emot. Ska läsa den någon gång och få massor utav vår-inspiration. Sen hittade jag dom jeansen jag ville ha, men strl 26 var en aning too tight och strl 27 var en aning för stora. Well well, då sprarar jag dom pengarna, bra eftersom på onsdag bär det av till Ullared! Efter imon är det ju lååång helg, lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag :) ska bli så skönt, träna, sova och förhoppningsvis vara mkt med Robin (?)

Idag var det så härligt vårväder ute så det blev leggins och en kjol för att fira att våren är på väg. Känns jävligt gött! Just nu så sitter jag bara här och är hungrig som en apa och väntar på mat, sen ska jag städa, duscha, kolla på medium och sedan nana.

Igår var mysdag, snackade med både Jennifer i telefon länge och sedan Anna :) Något som inte händer alltför ofta, vet inte varför jag är så dålig på att prata i telefon?

Men, tjo!

wobidobidooooo

tjena..
Nu är jag hemma från 2  dagars utbildning på Viskadalens folkhögskola och det var allmänt trevligt och god mat, vi äter oss till döds typ. dag 1: frukost, fika, lunch, fika, middag, kvällsmat? AAAH tjockt (fast jävligt god mat) dag 2: frukost, fika, lunch, fika..


Det ringde nyss en tjej från Max, och sa att jag ska komma på en jobbintervju, jätte glad :)
(fast Max har äcklig mat).
Vill verkligen ha ett jobb nu, speciellt när vi vart på sån utbildning. hoppas hoppas hoppas. Men, vad säger man på en intervju? några tips?


Hoppas nu blogg.se slutar cp:a. Bloggen har varit jätte konstig det senaste. BLÄ!

2 dar kvar på apu:n KUL :)

Snart: Ut och springa bort lite bullar från alla fika raster:)


Dessa skor ska sitta på mina fötter i sommar. Sött.

Söt tröja & söt sommar outfit från halens (daddys work)

PUSS

Lördag

tjo, kom hem nu har vart i staden och tränat aerobic, det var skojjs, idag blir det tydligen ingenting kul alls. tråkigt. får vara hemma o sova. lite trött på mitt liv just nu.

men apun är skit skojj, men har bara 2 dar kvar nu..
veckan som kommer nu kommer bli lite uppbokad känner jag..

söndag: träna, plugga till provet på måndag.
måndag: skola, prov, träna.
tisdag: åker på utbildning till viskadalens folkhögskola.
onsdag:kommer hem från viskadalens skolan ca 4, springa till H&M och kolla om dom fått in mina jeans. träna.
torsdag: apu 10-18
fredag: apu 10-18
lördag: farmor fyller år. middag.

detta betyder: jag får inte träffa robin på hela 6 dar.


RSS 2.0