Last night...

Igår så var jag ju med Jennifer och Jessica och det var jätte skojjsigt :) Det är ju inte ofta vi tre träffas eftersom Jessica bor i Nyköping now days... Men det är fortfarande vi som hänger ihop sen högstadiet.. :)
Det blev mycket snack om gamla minnen och så :) Vi fikade lite, J+J drack the, vilket inte jag gör, jag åt skorpor och hasselnötter.. :)
Sen skulle vi käka kebab (känner mig fet, eftersom jag och robin åt pizza på dan och så käka vi kebabrulle på kvällen,, blä) Jag och jennifer dela på en kebab och jessica tog en egen.. Men stället vi köpte det på var ju helt borta, hahaha.
Först gick vi dit och beställde, så frågade jessica: Tar ni kort. Då nickade gubben o sa typ sssjjopp. Då gick vi bort till bankomaten för Jennifer skulle ta ut pengar.. (På vägen stannade vi och lekte lite på en lekplats, KUL). Men när vi kom tillbaka till pizzerian sa gubben: Oj jag glömde göra eran mat. Och vi bara eh okeej.. Sen när vi skulle betala Så tog dom inte kort tydligen haha, så jävla puckade. Dit går vi inte igen.. Fast + Var att jag skojjade o sa att jag ville ha en skitstor kebabrulle till samma pris, och den var inte liten får ja lova.. Jag och Jennifer delade och blev proppis :) Sen kollade vi sveriges smartaste barn, som inte var så smarta,, jag är mycket smartare. HAHA. Sen checkade vi lite på spiderman 2 och pratade så vi såg la inte så mycket utav filmen.. Mycket mysigt.. Sen tog jag och Jennifer sista bussen hem,, Och jag gick o la mig..
Idag är det kortege som gäller, tror jag, funderar på att åka in till stan och kolla på bikinisar och skor!!!!

191196-158191196-157
Bild 1. Det går bra för J+J. Bild 2. Jessica och jag, perfekta lekskor  :)

tjejkvälls outfit...

191196-153
&T-shirt från b-young (tror jag, syrrans)                     
&Puffkjol ifrån Ellos                                                  
&Svarta leggins, vem bryr sig vart dom kommer ifrån?
&halvguldiga skor med kilklack från Skopunkten         
+svart jacka med leopard tyg inuti, svart kofta..              
191196-155191196-154

I'm in love...

image151 image152
Söta annanaser på, tycker den är jätte soet :)
Ifrån H&Ms surf kollektion.. :) Ska nog beställa? JA:)

Bella + Robin

igår så var jag med robin, sanningen är den att vi hade skit tråkigt, haha. bara låg o slöa typ. men det är så mysigt ändå, även fast man känner sig oerhört tofflig.. vi åkte till knalleland, trodde det stängde 7 men det stängde 5, så vi hann kolla o 10 minuter, sen köpte vi godis och festis på coop och kollade på halva karlar i trikåer (så jävla rolig) sen somnade robin.. då gick vi upp och la oss..

ikväll ska jag vara med Jennifer och Jessica :) Skoj, vet ej vad vi hittar på, men det blir nog trevligt..

Imorgon är det kortege i stan, hoppas inte Robin lanar då, som han ska göra inatt, för då ska jag vara med han imon, annars kanske Anna vill? (hoppas du läser detta, vet ej när du kommer hem från SM.)

Tjohopp

Dagens enkla...

image150

some news in the garderob

Min mamma hade varit på en Svea utförsäljning idag, jag fick två stycken linnen.. :) sköna.

191196-149191196-148

Det första är A-linje format, men det syns ej så bra :)
Andra är halterneck och jätte gosigt :)

What i need to have rigt now..

Godmorgon! :)
Är ledig idag, ska snart ut och lägga mig i solen, senare kanske jag åker till knalleland och kollar på bikinis och skor? Får se, kanske är jätte sköönt att ligga ute, måste läsa minst 25 sidor i de tre musketörerna också...

Iallafall, någon mer än jag som känner att dom inte har så stor koll på sin ekonomi nu? Eller för den delen också - stor ekonomi? Inte jag iallafall, därför sitter jag och skriver en lapp med sådant jag verkligen behöver nu, studiebidraget kommer om några få dagar :) jippie..

I need...
- 2 st bikinisar (Fick panik igår när jag kollade på hm.com och den jag ville ha var slutsålt i min storlek och den andra kommer in i juni, då är jag ju i kroatien.. :/ )
- 2 vita baslinnen, gärna ett med boxar rygg och ett med smala axelband.
- 1 randigt baslinne (marinblått eller något skoj)
- 2 färgat baslinne
- Ett par marinblå tyg ballerinas (någon som vet några bra och snygga? tanken ska vara att dom ska vara mjuka och bekväma som man kan hoppa runt o leka i, om ni förstår, inga stela fin ballerinas... hihi högst 200,-)
- Gärna ett par shorts, vita eller röda.. eller ett par mjuka....

- Vill verkligen ha den väskan på wedins, är så kär i den, men den kostar 350,- vilket jag inte har råd till :( mamma tog mina sparade 700,- eftersom jag var skyldig henne 1000 :(
- Fritidskort är ett måste i sommar, även om R har körkort så måste jag kunna ta mig runt på egen hand. 510,-

De översta kan jag ha råd med hoppas jag :)
De under har jag inte råd med, men vill ha ändå!!

        

 

how long, how long will i slide?

Godmorgon allesammans, sitter nu här och avnjuter en goooood rosa smoothie, kurrinamnam. Inatt sov jag hos my love och igår så var vi med stefan, anna kunde inte vara med för hon skulle träna eller något :( synd. Vi kastade pil och sparkade lite fotboll, stefan sparkade fotbollen i mitt ansikte hårt, sen så skrattade han och robin. :)
Vi var i skolan och gjorde en snittdekoration med temat: valborgsbrasa, och jag blev nöjd :) Sen gick jag och Sarah till stan och jag köpte ett par skor på H&M (dom lite längre ner på sidan). Nu är jag ledig i 11 dagar. Vad ska jag göra?  Hmmmm, det tål att tänkas på..
image138

Och gäddhänget dallrar som bara den... och två jeans historier...

Kom hem nyss, har varit och tränat ki-box. Fy vad kul asså! Såå jobbigt, gäddhänget dallrade som bara den! Men goo musik och allt, ska absolut träna det mer, ledaren var mycket bra också :)

Imorgon är det sista dagen i skolan, sen är min klass lediga i 11 dagar! Gött va? Blir i och försig massa plugg hemma men vad skönt o vara ledig. Så imorgon ska vi vara fantasifulla sa våran lärare, vi ska få en temauppgift att göra under lektionen, sånt är så roligt tycker jag!! Så ska kolla lite i mina florist böcker här hemma och se om man han få lite inspiration :)

Slutar 12 imon, sen ska jag göra lite ärenden och sen åka hem till bobban <3 ska sova där, mysigt värre..

Dagens bra: Har fått sålt mina Denimbirds jeans, hon jag skickade dom till skickade ett sms och sa att dom passade! så nu har jag 400,- iofs ska mamma få dom av mig, osis.
Dagens dåliga: Hade svenska prov, jobbigt tycker jag, kunde inte tre frågor av 12 :(
Dagens motion: ett promenad varv runt ramnasjön, sen Ki-box på friskis :)
Dagens roliga: Lisa slog i sitt ben på promenaden och skriker AJ, precis då går det förbi en kvinna som svarar lisa snällt :Hej hej!
Dagens mat: Havregrynsgröt, Chili con carne, Lasange (inte tillsammans då förstås)
Dagens jobbiga: Någon har tvättat mina jeansfärgade cheap monday så att dom har krypmt säkert 8 storlekar får knappt upp dom över fotknölarna, min blodtillförsel stoppas, känns lite surt faktiskt (mamma eller pappa är skyldig mig ett par nya, rätt kul ändå)
Dagens pyssliga: Målar en tavla i bilden i akryl och den blir nog skit cool :)

Nu ska jag leta lite inspiration, och sova :) Kanske slå två flugor i en smäll?


Vinnpris.se

Gå in på den här länken och bli medlemmar!

http://www.vinnpris.se/3207552e2b

Man kan vinna ipods, mobiler, och massa skojs, och det är helt gratis :)

Snälla några kan väll göra det för min skull också? ^^

Krams

Rainy days and mondays

regn idag igen, skulle det inte vara sol? jaja.
kom till skolan, har ingen samhäll, inställd idrott och inställd exponering, alla tre lektionerna, YEAH.
Känns väldigt nödvändigt, kunde ha legat hemma med älskling fortfarande och myst, funderar på att åka ner till staden och köpa dom här skorna på H&M, tycker dom är söta.. Billiga också.  :) Blir fint o ha nere i Kroatien i sommar med brunbrännda ben :)
 
Jaja, nu springer jag över till videomix och lämnar tillbaka Dum Dummare som jag och R åkte runt på alla videomix i stan igår för att hitta! Den är så bra. haha (pretty bird, pretty bird.)

Ikväll ska jag jobba, jajajja!

Dagens önskeoutfit

Eftersom det är sånt pissväder ute så drömmer jag mig bort till sommaren, då vill jag gå klädd såhär :

191196-137
Guld halsband med vingar - CC skyle
Linne med fickor - Ellos
Solglasögon - Ellos
Marinblått armband - CC skyle
Väska - wedins (vill ha i svart, finns i vitt också)
Parfym - DKNY
Shorts - H&M
En slurpee, namnam
Marinblå ballerinas - Din sko


Godmorgon Godmorgon

Som ni ser här har jag exprimenterat lite, känner mig som en riktig hacker nu, iallafall, resultatet blev väll sådär. Skulle ju vilja ha någon bakgrund också, men fattar inte hur man får in den, fick ju in den där "headern" skitlätt. Någon som kan hjälpa mig? Och vad tycker ni, inte illa för första gången? hehe

Klockan är redan lite över 1, shit! Går runt och slöar här hemma bara, så dystert, vädret suger - regn regn regn.
Får se vad man hittar på sen, undra hur R mår idag? Har inte pratat med honom på ett dygn. Jennifer kan man kanske vara med?

Nej, nu vill jag att min förskyldnig ska försvinna så man kan börja träna igen! Känner mig som en degklump med extra svullen jäst. Vill bara ta på mig skorna och sticka ut - har bokat box på tisdag med, hoppas jag klarar av det då och inte är förskylld. Imon ska jag jobba! Wiho, Elfsborg - Gävle (tror jag)

Tycker denna bikinin är söt :)

Från Ellos - Finns också i marin/vit

Lördagskväll

Sitter då här ensam denna kvällen igen, finns nog inte ord att beskriva hur patetiskt mitt liv känns. Skulle igentligen varit med Jennifer ikväll, men sen eftersom Robin hade migrän igår, och vi inte kunde träffas, så sa jag till Jennifer att vi kanske kunde träffas på söndag eller något istället, så jag och Robin kunde träffas idag, men idag har Robin fortfarande migrän och Jennifer andra planer, likadant med alla mina andra vänner. eller, jaa, 3 st.
Syster är med kompis, pappa är o spelar på hästar, mamma är på konsert med mormor och här sitter jag tjock, bedrövlig och pank. Jävlar vilken kul helg säger jag bara!
Fan

image135

Idol mannen

Min kompis ragge kommer lätt bli sveriges nästa idol, iallafall enligt honom själv.. kolla här

http://www.tv4.se/idol/
tryck på den rosa rutan där det står TV på där man kan se klipp,
då borde det komma upp en ny ruta, leta då där efter Gustav och Bo.
Ragge är nog Bo då. Han i glasögonen, har sagt det innan och säger det igen, ragge är en riktig lustigkurre!

lördag

idag ska jag damma mitt rum, wiho vad spännande,, :)
Kanske dammsugar också, får se om jag klarar av så mycket saker på en dag?

ska ni göra något spännande idag?

Kyle xy

Någon mer än jag som kollade på Kyle xy? Jag tyckte den serien verkade jätte bra och ska klart kolla nästa torsdag.. Kyle är förövrigt underbart söt och har dom finaste snällaste ögonen jag sett, är kär, tror jag. Nej nu får jag skärpa mig, robin robin robin robin, tänk robin....

191196-134
SÖT or NÖT?

Har gjort en av de 10 sakerna jag ville göra idag, bakat en äppelpaj, eller gjorde 2 en äppel och en blåbär, till det vaniljglass, inte flera liter dock! Men gott var det, sen lagade jag pommes, kycklig och tsatsiki to my family, det var gott! Till imorgon ska jag komma på mina 10 budord.. JAPP

Hej! Skulle vi kunna få ha stånd på marknaden?

Denna dagen har varit trevlig, vi har haft möte med olika människor på skolan angående våran mat, som vi vissa dagar inte ens har fått! men nu ska det nog bli bättre. ska skriva till politikerna med.. Vi tycker dom ska få komma och äta skolmaten, så får dom se hur bra den är! Japp, för den är väll jätte bra? Eller hur? På våran skola har vi iallafall jätte god sallad och grose mat! Dålig variation, typ oxjärpar, öxjärpar på spett och biffar som det var här om veckan! Nog om det!

Vi har gjort formarbeten idag och så här såg mitt resultat ut.. Vad tycker ni?
                                                             

Sen fick jag reda på att jag fick MVG på min skyltning jag gjorde i måndags!! JAAAA!

Sen så ska våran klass sälja kakor på vårmarknaden om en månad och försöka tjäna lite till klasskassan! :)
Hmm undra vad man ska baka för något? ps, jag är sugen på smarties. Det ska bli så skojsigt! Lisa var bra på att ringa runt:  Hej kan vi få ha stånd på markanden?

Imorses satt jag och funderade på lite saker jag vill göra.. kom fram till detta:
- Slå sönder en bil med en yxa, efter jag snott den och åkt lite med den.
- Hugga ner ett träd.
- Slå den fula som gick före mig i busskön.
- Sparka hon som ställde sig ivägen i busskuren så jag inte fick fri sikt!
- Springa naken in på frälsningsarmen
- Äta 10 cheeseburgers+10x stora pommes+10 st cheddardip.
- Råna videomix iförd en kanindräkt, då vet dom ju inte vem det var?
- Baka en äppelpaj och göra massa liter vaniljsås och äta upp det sen.
- Åka trimmad moppe jätte fort, så roligt. haha
- Sno 100 tallrikar och glas mm och kasta dom i en vägg.

Jävlar vad gott och roligt jag skulle haft det!!  Vad vill ni göra idag?

                                          Sarah och jag på en vacker bild

Dagens sexiga outfitbild

image131
hahahahahhahahahahhaha ! haha
bild tagen i skolan, strax innan vi ska spela lite kotte ^^ jag ser så snygg ut åh!

vad jag har på mig:
- mitt nya tant hår.
- halterneck linne ifrån Gina tricot
- kofta från Gina tricot
- döskalle (Bert) ifrån H&M
- Cheap monday jeans, dom ska igentligen vara svarta...
- svarta loafers (snuskskorna) från något ställe, old.
-kortlek ifrån Ge:kås

hej hej

vet inte riktigt vad jag tycker om mitt hår :( men det går ju inte att göra något åt det nu ändå..
det växer ut! bild kommer imorgon!!

jag var ute med diva innan, då hittade jag en uppeldad dildo nere vid stranden, en gul! någon som inte kan handskas med sina synder?

alternativt var det ett gult plaströr någon har eldat på, troligen några fjortisar..

men jag vill tro att det är alternativ 1, det vore så spännande!

Rolig sak, dom jeansen jag la ut för en vecka sen är nu ivägskickade och pengarna nästan mina, dom ska bar godkännas först! hoppas hoppas hoppas

nyklippt

njaaaaaa...

snabb uppdate...

iiih om 4 timmar ska jag befinna mig hos frisören, shit jag är nervös, hur ska detta gå, lägger in bild sen iallafall, någon som har något bra tips kanske??

dagens feeling: jag är föskyld och har ont lite här och var + nervös
dagens mysiga: vaknade med älskling i morses
dagens dåliga: jag är alltid för impulsiv när jag är hos frisören och kommer hem ledsen, idag med?
dagens hemska: kommer vara ful om några timmar.
dagens motion: neee
nu: kolla på inspelade desperate housewives

dagens

191196-129 

- t-shirt klänning/t-shirt från gina tricot
- avklippta jeans från stadium (100 år gamla)
- döskalle halsband från h&m (har döpt den till Bert)
+rosa dödskalle tjocktröjja från gina+svarta loafers + addidas väska


(vad tycker ni om den lilla bilden, fin eller fjortis? kan inte bestämma mig?)

soprummetbrinner!!!!

tjo, idag har varit en händelserik dag! soprummet på våran skola började brinna, larmet gick och vi fick springa ut och kolla på vaktmästaren som sprutade (med vattenslang) på en brinnande vagn, oj oj oj vilka höga lågor, sen kom brandmännen, dock i onödan, för vaktis hade redan tagit hand om den dramatiska händelsen!
Lite tråkigt var att just då brandlarmet gick var jag jätte stressad, jag och Lina i min klass gjorde våra fönsterexponeringar som ger rätt stor del av slutbetyget tror jag, så måste vi stå ute och vänta, shit vad stressad jag var!! Men jag blev faktiskt skitnöjd med mitt resultat! (hoppas fröken blir det med) imon ska jag bara skriva prislappar och sätta fast! Temat på denna exponeringen (skyltning) var : modernt och nytänkande!
se och häpna!


191196-123
Har gjort ALLT själv, det tog 2 timmar!

Vad tycks?


bikini 2007?


 
Jag tycker i alla fall denna bikinin är jätte söt, funderar på att köpa den?
den finns ju på h&m hemsida, men har inte sett den i någon butik än så länge.
Finns också i grönt och brunt, men tror den gula passar mig bäst.

kostar 79,50,- per del

funeral...

i fredags gjorde vi kistdekorationer i skolan, lite läskigt att stå med en kista och greja, men det kommer bli ännu läskigare på riktigt, när kroppen ligger i! Här är iallafall min kistdekoration, jag blev inte nöjd med den, gillar inte färgerna och den ser trefärgad ut (väldigt indelad i 3), men det var våran lärare som bestämde färgerna, och ute i butik kan man ju inte neka någon en sak bara för att det var fula färger i? Eller hur?

191196-119191196-120

Vad tycker ni om min kistdekoration?

för dom som inte förstått - jag går alltså florist linjen.


Gothenburg (?)

Tjo! Idag har jag och min äksling vart och shoppat i Göteborg :) Det var skojjs, mina hälar är härmed näst intill döda! ajajaj säger jag bara haltade runt i mina ballerinas och såg ut som en gravid kossa! blir till att gå barfota några veckor nu! (+skoskavsplåster kostar skjortan =51,90,-)

   

Dagens inköp :)
-
gråa shorts från h&m
- två t-shirt klänningar från gina tricot
- flip flop från h&m

Skulle köpt vita shorts, men det fanns inte! Så jag tyckte dom gråa var snygga, vad tycker ni?
Sen så kunde jag inte bestämma mig vilen av klänningarna ja skulle ta, så robin betalade den ena, 99,-
och dessa söööta flipflop, mycket finare än de i plast tycker jag :)

Jag och Robin gick lite vilse också, tror jag, han säger att han visste exakt vart vi var, men ändå tog det 40 minuter o komma till centrum från liseberg där vi parkerade! så söt är han.

Lite roligt var att idag var idol uttagningen i göteborg, jävlar vilken kö det var! jag och robin funderade på om vi skulle ställa oss där, vi skulle lätt kommit med!

Vi käkade såklart mcdonken också, skit gott, men tjejjen i kassan hade tydligen inte blivit informerad om att mcdonalds är en snabbmatskejda! jävlar vilken seg gnu hon var, tog säkert 10 minuter att hämta våran mat och ta betalt!

Men mysigast var att spendera hela dagen med min älskling :)
och hoppas man har blivit lite brun idag, har gått runt i bara t-shirt:)

roligt nr 2 var att jag träffade sarah och hennes vän hanna :) 1 minut efter vi sagt farväl träffade jag gustav i min klass och hans sambo tjej sara. mycket coolt tyckte jag, det tyckte inte robin :)

Bonge?

DAGENS SUDDIGASTE!
191196-112
Fattar inte varför det blir så suddigt? Vet ni?
-
cheap monday jeans
- randig tröjja ifrån min systers garderob. billigt och bra tycker jag!
- halsband ifrån h&m
- skor från skopunkten

DAGENS ROLIGASTE!
jag:
sarah, vad roligt om det hade vart om jag skrev till ett E i slutet på din tröja!
(hon hade en billabong, billa stog på brösten och bong på ryggen)
sarah: eh jaha, varför hade det varit så roligt då?
jag: hahaha, det hade ju stått bonge då!
sarah: jaha, vad är det för roligt med det då?
jag: hahahahahahahaaa, BONGE!
sarah:
asså vad fan är bonge? har aldrig hört det ordet innan!
jag: (chockad) va?!! haha

Slutsats: Hela svenska folket - min vän sarah vet vad en bonge är, naturligtvis vet hon det idag, 1½ månad innan hon fyller 18, ååååh detta kommer jag ha så skoj för sååå länge framöver! (SARAH, DU ÄR SÖT)

(bonge = stånd = mannens erektion)

IMON SKA JAG TRÄFFA BOBBAN, WIHO, PÅ LÖRDAG SKA VI TILL GÖTEBORG OCH SHOPPA, OBS, MEST HAN :)
JAG ÄR UTE EFTER ETT PAR VITA SHORTS, OCH ETT PAR FLIP FLOP, ETT VITT BASLINNE, OCH UNGEFÄR KLÄDER FÖR 1.000.000 , FÅR SE VAD EKONOMIN TILLÅTER, TUR ATT JAG ÄR POLARE MED JOCKE VON ANKA!

SARAH + BONGE = SANT?

hej, vem är du?

Kan inte bara ALLA som är inne här säga hej?

Ska köpas :)

image111
Så underbart fint!! Detta ska jag köpa, om jeans köpet går igenom :) har redan en intresserad :)

SÄLJES!

Jag undrar om någon möjligtvis är intresserad utav ett par denimbird jeans, skit snygga mörkblåa - använda endast en gång!!!!
Dom är lite försmå för mig därför undrar jag om någon vill köpa dom av mig, 400,- vilket jag tycker är ett skit bra pris för ett par byxor som bara är använda 1 gång, med tanke på att dom kostade nästan 900 kr inköp? Det är storlek 27/34 och det är ca 77 cm omkrets runt midjan...
modellen är tight, inte jätte hög midja och lite bootcut.


191196-107



VISA LITE INTRESSE NU DÅ ^^

nu ska jag ut på en powerwalk :)

dagen som gått..

191196-102
Dagens onutfit
-
marin blått sidenband i håret
- helt osminkad (skulle till badhuset det första)
- tröj/klänning från Gina
-jeans ifrån gina (också)
-klocka ifrån ur och penn
-skor ifrån, hmm i don't know ^^

bilden är vädlig suddig , det kanske är bra :) heheh, ska kanske putsa kameran lite grann?

var på badhuset idag och simmade 24 längder :) inte så mycket, som vanligt klagade min idrottslärare på att jag har simfel, men vem bryr sig? inte ofta jag simmar, och om jag försöker simma som en groda, så drunkar jag, och det vill väll ingen??

Sen har jag vart ute och springit 5-6 km idag, igen, gjorde det igår också :) det är så skönt att bara springa iväg och slippa tänka på allt, man känner sig så fräsh efteråt! känner mig så himlas fet och äcklig, och har typ varit jätte deppig för det ett tag.. blä. att jag aldrig kan tycka jag är fin?

Skulle vart med R idag, men han fick reda på att han hade inlämning IMON på 8 sidor, så han hade lite panik där, tycker synd om honom, men ändå är jag lite sur, för ville mysa med han idag, hans skulle sova hos mig, för jag är ledig imorgon!!

nyss var jag ute och gick med min bästa neighbour, mys!!

nu ska jag dricka vatten och kanske sätta på någon gosig film :)

paren...

tjoi!
igår umgicks jag o r, med anna o stefan :) det var skojs. vi åt pizza och spelade vem vill bli miljonär :) efter det så körde vi 4manna kotte, tjejerna mot killarna.. jag och anna "tog killarna hårt" vi rent av utklassade dom!! och vi hade absolut det bästa tecknet någonsin!!!!

idag är det skola, slut med lov. värsta dan - badhus (blä) redovisning (dubbelblä)

ska käka frulle fort och åka snart

10 favorit saker :)

gör samma som änni :) visar upp mina 10 favorit saker, just nu :)

1.
min älskling - alltid favoriten, busis :)
2.
Gillar denna bodylotion jätte mycket, bra flaska, med pump, luktar gott och huden blir jätte mjuk!
3.
Älskar min cd samling och är otroligt rädd om skivorna, vågar knappt spela dom! sötnos med i bild också ^^
4.
Otroligt stolt över mina autografer från bandet Edguy!
5.
mina två snyft favorit filmer - fantomen på operan och shakspeare in love
6.
Absolut en av de bästa böckerna jag någonsin läst!! Man kan inte släppa den och lämnar ingen oberörd!
7.
my sweet samsung + sött mobil smycke från glittter 19,-!
8.
Favorit klockor, den långst upp har jag fått av älskling :) väldigt tjejjiga, ska skaffa en lite mer stilren också :)
9.
my bed of course, sängen nästa!
10.
Mina favorit örhängen, bilden är inte så bra, men det är svarta små rosor. (like svart och går florist) är ifrån pilgrim och i love them, fick dom i julklapp av R.

Godnatt

what's in my bag?

191196-91
väska ifrån åhlens
gris från glitter (som blev stulen här om dagen, ny gris)
handkräm + plåster = floristernas vänner
liten nessicär med lite "nödvändigheter för kvinnor" tamponger, nagelfil, näspray mm.
ännu mindre nässicär med spegel, läppglans, labello..
mobil hörlurar/headset
ultra creme - varning! beroende framkallande!
deodorant är alltid bra att ha med sig tycker jag
och min älskade paris hilton parfym
min söta mobil
plånkan
är (oftast bra) att ha med sig, ibland önskar man att man inte hade det så man kan save some money
nycklar
massor utav pennor, om man träffar någon snygging så man kan få en autograf
kalender, så man vet vad man ska göra!
Solglasögon (inköpta på kappahl)
trosor, man vet aldrig vad som kan inträffa!
vattenflaska som man faktiskt kan dricka lite ur ibland.
och ett litet note book, till autograferna då!



Nu utmanar jag er som läser detta att visa vad ni har i era väskor!

arg

jag blir så arghhhh - OC inställt pågrund av den jävlans hockeyn! BLÄ. alla mina favoritprogram ställs in pga av den skiten!!! USCH

Här får ni en bild special av mig...

Har formaterat datorn nu, så nu kan jag äntligen lägga in bildera ifrån kameran, så här får ni en rejäl bildspecial :)

Påskafton:

1: Pontus. 2. Jag "hej hej". 3. Bartendern+Jessica. 4. Friends forever - Jessica jag pontus. 5. Jessica glad. 6. jag och pontus. 7. påsk hunden diva :). 8. glada jag och jessica. 9. jessica matar pontus. 10. Gruppfoto :) 11. high teck mobilerna. 12. påsk puss från mig.

Min klänning jag sydde:

Visst är den jätte söt?

Annas 18 års fest:

1. Jag och Mange. 2. Födelsedagsbarnet Änni (söt klänning). 3.Banannas burk torn. 4. jocke och jag :)


Lite florist grejjer jag gjort :

1. ihopa plocks bukett. 2. påsk lök krans :) 3. Formal tejpad brudbukett. 4,5,6. Engelsk snabelbukett :)

Nya vårjackan:
191196-68


Singstarkvällen/inflyttningsfesten:

1. lisa bakom kameran och jag gör tummen upp! 2. Lisa och jag. 3. Floristerna; sarah, lisa och jag. 4. oförberett kort, lisa jonnah och tjock jag. 5. lisa och jag äger på singstar :)

Ullareds inköpen:




Det var allt, detta har hänt min månad :) jepp :)

Påskafton

Ih jätte glad ska träffa Jessica, har inte träffat henne sen i julas :) Hon bor nälmigen och går i skolan i Öxölesund, nyköping :) Ska bli sååå kul :) Synd bara att inte Jennifer kan vara med, hon är på elmia med Felix (som gör det goda godare ^^)

Bilder sen vi gick i 9an :) hihi (2 år gamla kort)

191196-48


Vi ska träffa Pontan också :) (jag och p på  balen i 9an)




Vad tycker ni om korten, och - vad ska ni göra ikväll?

first day at work :)

tjo! idag var det första dan på jobbet, skitkul var det. (matchen mot malmö slutade 1-1) trevliga kiosk kompisar också, malin R jobbade där och hon går i min kärnämnes klass så det var göttigt att  man kände någon :) slog inte fel någon gång faktiskt, eller inte fel, men  endel är så veliga, så när man  frågat: var det bra så? så säger dom ja.. så slår man ut allt, så kommer dom på, men hey, jag vill ha en sån också.. :(

Ikväll ska jag träffa Jessica :) hon skulle inte till helsingborg denna helgen, vi ska till pontus :) ja:)

Har äntligen träffat min älskling också :) mysigt, han var snyggare än vad jag minndes ^^ du är så fin honey :)
igår hade vi jätte mys, grillade fläskfilé, namnam,, till det hade vi potatis kroketter och tsatsiki :) skit gottigt, sen kollade vi på epic movie, den var lite too much..

Väntar  på påskmaten nu, är sååå sugen :)

:)

Blev uppmuntrad innan av Jennifer :) Hon är så gosig, vi var i staden och kollade runt lite och åt cibata på café orion :)

ett väldigt - är att när vi stod i kön på orion så var det väldigt trångt, då snodde antagligen den bakom mig i kön mina väsksmycken, som bestod av en liten gris (ser ut som hello kitty :'( och jag älskar den väldigt mycket och har bara haft den i 2 veckor, då blev jag skit ledsen) sen så var det en "diamant" också. Allt hängde i en kedja som inte går upp utan att man pillar upp den. Din bastard. Dom såg skitskumma ut dom bakom oss sedan när dom sprang ut ur cafét. Fy fan för er. Sen så var man ju tvungen att gå och köpa en ny gris bara för det!! måste helt enkelt ha den, jag älskar den!!!!!!!!! Så nu har jag en ny. 

Nu ska jag käka och sen faktiskt åka  till Robin :)

Lars Winnerbäck

.. en svår och jobbig grej (me love,  tycker ni ska ladda ner den om ni inte redan har den) både live versionen och den vanliga är bra :)

Sen tycker jag att ALLA som läser detta inlägget ska skriva en liten kommentar till mig :)


Det är inte alltid som man tänkt sig...

Idag är jag faktiskt ledsen, ja det är jag! Det känns som om mitt liv saknar mening, finns inget att göra lixom och jag är inte glad, jag är bara ledsen :( Ville verkligen träffa Robin idag, hur mycket som helst, men icke. Sen känns det som om jag inte har några vänner alls! Har inga planer för påskafton. Alla ska bort :(
i och för sig ska jag träffa jennifer om någon timma, men ändå :/ jag är verkligen deppig idag :( blä.

Någon som har lust att muntra upp mig?
Och föresten, någon som vet hur det är öppet imorgon i Göteborg? Har kommit fram till att Nk är stängt, nordstan öppet.. Men hur  är det med resten, kompssen, weekday osv? Snälla kan  någon berätta :)

ledsen..

inte träffa robin imorgon heller, han ville sova..

 :'(

tack jag har saknat dig också.

dress

idag fick jag min nya klänning ifrån Ellos, men inte nöjd, ska nog skicka tillbaka den, eller byta mot en svart, den gula färgen var inte som jag hade tänkt mig, och det  blir till att sy upp klänningen 2 dm!


i miss you...

måste bara säga att jag saknar Robin jätte mycket :( Har inte pratat med han sen i lördags :( buhuuu, come home!

onsdag :)

Inatt så låg jag och tänkte på att jag hade ont i en tand, sen fick jag panik! jag skulle ju till tandläkaren idag, hade helt glömt blort det!!! Så fick ställa klockan och gå upp tidigt idag. Sen gick jag en powerwalk bort till tandläkaren, och jag hade inga hål! trodde att jag skulle ha minst 3 st! men icke! hon sa att mina ilningar kunde bero på juice eller något, hihi tänkte jag, juice är det enda jag dricker typ ^^ vill inte sluta med det, gillar inte the, kaffe, saft, oboy eller mjölk, eller jag gillar väll oboy, men det gör inte mina hud, får finnar bara jag luktar på det typ :( Men glad att jag inte hade några hål, inte haft någon någon gång i hela mitt liv :)

Sen när jag kom hem fick jag världens chock! Min syster hade vart och klippt sig och klippt av ca 30  cm!!!!!!!!!!! Jävlar vilken chock jag fick, trodde hon skulle klippa av högst 10 cm eller något, men nuu har hon typ page, och det var skit snyggt :) Längtar tills den 25:e då jag ska klippa/slinga mig, dock inga så drastiska förändringar då!

Nu väntar jag bara på mat, har inte ätit någon frukost  och sen fick jag inte äta på 1 h efter tandläkaren.. Mormor är här och lagar potatismos och mormors köttbullar :) yummi!

Längtar inte tills påskafton kommer bli skit tråkigt :(. Ska jobba, det ska bli kul, men är sååå nervös! Sen finns det ingen att vara med på kvällen, r ska på krogen, anna ska till helsingborg, jennifer ska vara med felix och jessica ska också till helsingborg :/ blir till att sitta hemma :(

shoot drama...

ojojoj, var det någon annan mer än mig som typ satt och grinade till desperate housewives?

191196-47

must have

Klänningar: ska absoult köpa hem 2 st t-shirt klänningar från Gina för ynka 99,- st! Kanske någon annan söt också :)
Skor:  Vill ha ett par basics vanliga marinblå ballerina skor och ett par röda lack ballerina skor!
Väskor: Gärna någon med lång axelrem
Jeans/Byxor: Är ute efter ett par vita shorts!
Kjolar: Har massor, don't need anymore (oh my god! sa jag att jag INTE behöver något? ojojoj)
Jackor:  Behöver faktiskt ingen, men om det blir pengar över (not) så skulle jag vilja ha en trekvarts ärmad kavaj.
Koftor/Tröjor: Lite koftor faktiskt, känner att min svarta från gina börjar bli lite sliten!
Linnen/Toppar: Vita/Svarta bastoppar i need!
Blusar/skojrtor: inte direkt min stil..
Huvudbonad: njaaa, söta hårspännen? ^^
Övrigt: Måste ha söta bikinisar ju! Och snälla, vem vill betala för allt detta? inte jag iallafall! (pank och det var 3 dagar sedan studiebidraget kom, lyckat!)

Vad behöver du/vill ha i vår/sommar?

big boobies ?

191196-46
Paris Hiltons nya boobies är väll ingen hit? Varför kan ingen vara nöjd med sina små fina bröst? Personligen tycker jag att små bröst är mycket finare än stora som bara hänger och är i vägen! A-kupa tycker jag!
(hittade bilden på www.stinalee.blogg.se.)

Jag har aldrig....

  • gillat Justin Timberlake
  • sett Gudfadern
  • haft minnesluckor
  • gillat r&b
  • varit i usa/england
  • skrivit en jag har aldrig lista
  • tyckt fergie är snygg
  • läst da vinci koden
  • varit otrogen
  • varit ihop med en tjej
  • tyckt att midsommar är en stor grej
  • snattat

sen kommer jag inte på mer :)


Cameron Diaz

Hon har verkligen skit snygg stil och ser skit snygg ut i det bruna håret, mkt bättre än det blonda! Vad tycker ni?

cameron diaz

i will lover you forever ever more...

underbar låt, hade glömt av den lite grann, men hittade den nu och blir helt nostalgisk :D i love this song!!!!! en power metal låt, men jag tycker även om du inte gillar metal, så ska du ladda ner den, it's wonderfull!

Dionysus - Forever more
When I'm down and out without the strength to carry on
The sun still reaches your hair as it's always done
Will I ever see you again, just one last time?
Anyhow I cannot feel any peace of mind

All around the world the fallen ones will see
That love was never ever meant for me
I'm torn apart but how could I flee?
I would die for you, so please come rescue me

'Cause I wonder where you are
Have our freedom gone too far?
Is there still an open door?
I will love you forever ever more

I realize that life is never easy
But in my heart, I'd hoped for something greater
A dream I guess, but something to hold on to
A rainbow on a darkening, rainy sky


'Cause my body's caught, but still my soul is out there
They can take away my life, but not my freedom
My love is all that matters, you'll see
I would die for you, so please come rescue me

'Cause I wonder where you are
Have our freedom gone too far?
Is there still an open door?
I will love you forever ever more


Låten kommer ifrån skivan Animamundi
mitt nickname på www.efterfesten.com  och lite andra ställen!


måndag 2 april

god dag, idag har jag varit på borås arena och haft lite kassa utbilding, såklart  det första jag gjorde var ju då att slå fel i kassan! haha! men sen gick det bra faktiskt, första arbetsdagen är på lördag från kl 14-17.30!
Efter det så gick jag till furulunds och köpte tyg till en klänning jag skulle sy, så åkte jag hem och sydde den :) och nu är den klar, är lite tveksam på om jag ska sy in den lite mer, den är rätt puffig, men annars jätte söt! Tyvärr kan jag ju inte lägga in kort på den för datorn är cp! Men vi får hoppas på att någon gång inom snar framtid datorn blir glad igen, då har jag hur mkt kort som helst att visa! :)
Iallafall, jag kan ge ett litet smakprov på hur den ser ut..
Marinblå/vit randigt tyg.
resår "åtdraget" över och under brösten.
ungefär till mitten av låret.
två fickor med marinblått sitenband på.
marinblå sidenband som axelband som går i kors i ryggen.
en blå rosett av marinblått sidenband på ryggen vid fästningen av axelbanden.
marinblått sidenband i midjan, som man kan ta av om man vill :)


vad tycks?
jag tycker den blev söt, lite sådär sjömansklänning :D
gick på ca 100 lappen :D

Sen har jag fått min kjol ifrån Ellos, dom hade inte glömt av mig :D jippi, :) klänningen kommer senare! Den satt bra, är glad att jag tog stl 36, för den satt perfekt :) Ser lite ut som shorts :)
Fick ju ett påslakan sett också, det var gulligt, det ska jag gå ner och tvätta nu och bädda rent imorgon tror jag:D

ps. jag måste ja en ny garderob, får inte plats med mina kläder, städade i den igår och tog ut lite luffar klädersom jag aldrig använder och lite vinterkläder, vikte ihop allt, till och med mina trosor. Men nu får ju inget plats där inne! så just nu ligger alla mina bhar på golvet! Kanske ska införskaffa en byrå eller något till mitt lilla rum :)

imorgon är det tisdag! vad händer då tro? lov iallafall, kanske sovmorgon då? och powerwalk!
Laddade precis ner den där saab reklams låten > release me< skit go ju!! Laura Sweden - Release me
Nu ska jag städa klart på mitt rum och laga mat och tvätta! (nej jag bor inte ensam hemma, även fast det låter så)

idag...

har jag och älskling varit ihop i 8 månader, 243 dagar, 6075 h, 364500 min <3 (tror jag om jag räknat rätt) men iallafall 8 bästa månaderna :)  sötnos, jag älskar dig!


PANIK?

fick mail ifrån ellos som sa att dom skickat min beställning, och då visar dom vad man beställt, men det står  bara klänningen??!! men min kjol då? HALLÅ?
Någon som vet varför?

RSS 2.0