glamelieros

tänkte bara visa vad jag gjorde igår på begravningsbinderiet.. (man kan ha den till bröllop också)

image357

Det är ca 7 sånna grand prix rosor (dom största röda rosorna) Man tar en som grund, sen plockar man dom andra på bladen och limmar på alla tills den blir så här stor, sen limmar man på 5 stjälkar till och binder lite.. Jätte nöjd, hur fin som helst tycker jag.. :)

 Pretty big =)

Idag hade vi den hemskaste lektionen ever! Historia 12.50 - 16.30!!!!!!!!!!!!!!!!! Vem lägger sådana scheman?? Någon idiot! Efter det hade jag teori från 17-19 jag känner mig rätt pigg i huvudet nu, ska gå och lägga mig snarast... :)

Fick föresten hem resultatlistan från i söndags.. 29 kom jag, jätte nöjd med tanke på att måååånga som kom bättre än mig har fleeera års jobberfarenget gesällprov och mästarebrev osv.. Vinnaren fick 166 poäng, jag 107,5! Den som kom sist fick någon på 90..

tävlingen...





sååå, då var man hemma igen :) gick upp kl 6... rolig dag även om inte allt gick så bra, mina nejlikor gick av och oasisen pajade (det man sticker blommorna i) Blev lite stressad och gjorde slarvfel osv.. Men jag är nöjd, man får ta det för vad det är.. en rolig grej helt enkelt...
Min bukett blev iallafall pga av allt väldigt ojämn och så... Så fick lite avdrag på det... Jag fick rätt bra på åkbandet, avdrag på där jag surrat med silver tråd.. det var 2 minuter kvar - RÄTT stressad... men det var nästan allt avdrag.. :)
Sen åkte vi i nästan 5 timmar karuseller, skit skoj.. På sista bilden är det vi tre från min klass, Lisa, Gisela och jag med våra grejjer..

uppgift 1
ett blomstrande åkband (vi var på liseberg)

uppgift 2
en brudbukett till lisebergs kaninens fru..
måste innehålla 20 nejlikor..

image356


Priser:
1a Stor pokal + plasma tv med dvd
2a mellan pokal + kaffe+espresso maskin
3a liten pokal + stoor italiensk kokbok
Alla andra en lisebergs gosedjurs kanin (syns på kort)

Nu ska jag fan sova, as trött! Godnatt!

dagens komiska

är ute och går snabbt med diva, kommer hem - fan vad törstig jag är.. öppnar kylskåpet - åååh kall saft!! häller upp i en stoort glas och klunkar ungefär hälften.. hmmm vad wierd det smakar.. smakar lite igen... hmm.. smakar alkohol..

haha det var resten av välkomsdrinken vi hade förra veckan på våran kräftskiva, massa vodka och tranbärssaft och sprite!!.. Ja det är bra med ett rejält järn såhär på kvällsfronten

HAHAHAHA

tävla

är jätte nervös inför imorgon, jag ska vara med i en debutant tävling för florister på liseberg i lisebergs hallen men kanske 50 andra. uuusch, vi får inte reda på något fören imorgon, inte alls! sånt hatar jag..
Dom två andra i min klass som ska tävla har jobbat i butik hela sommaren, men jag har inte hållt i en blomma..
Det blev ju inte bättre av attt den buketten jag gjorde igår i skolan blev utskrattad, det var INTE min dag igår..
gud är sååå nervös.. Det brukar vara något som har med det året på liseberg att göra, och detta året är ju uppswinget ny, kanske ska göra någon sådan bukett/dekoration..
Usch orkar inte tänka...

image344
en dekoration jag gjorde i våras...


ikväll är jag ensam hemma så ska sitta och vara nervös.. tssss.. ska försöka lägga mig tidigt eftersom jag ska åka vid halv 8 imon och kommer hem vid 10 kanske.. Om ni har vägarna förbi kan ni ju komma in ^^

Nu ska jag städa mitt rum, läsa lite teori och fixa något att äta, duscha och bajsa diva (haha) sätta på något skoj och sova.. iih nervös..

Vi har iallafalla rast mellan 14-18 då ska vi åka karuseller :) hihi..

föresten, äntligen!!

Sälja!

Jag har 2 st skinkjolar här hemma, Tycker dom är skit snygga, men det är bara att inse - not my style at all!! Tänkte att någon annan kanske ville köpa, dom är ju riktigt morderna nu och typ aldrig använda!

1.  
100% real leather står det i.. Och storlek 40! Men jag är en 36 (73cm i midjan) och som ni ser passar den mig och man har den i midjan lite högre upp...
300,- (jag bjuder på frakt isåfall)


2.  
Äkta skinn, sen står det H91cm i, vet ej vad det betyder tyvärr. Men det vet säkert du.. Den är likadan i storleken som den andra möjligtvis liite tightare :)
Samma pris här;
300;-

Sen hittade jag en snygg skinväska med, men den behåller jag :)


home spa

tjosan allesammans!
Har lite hemma spa så här dagen innan skolan börjar igen :)
Tagit ansiktsmask och gjort en egen hår mask som Stina tipsade om; ½ dl olivolja +½ äggula blanda och låt sitta i en halvtimma..Så ska det bli glansigt och fint.. Så snart måste jag springa ner i duschen, ska scruba lite så och sen ska jag måla naglarna och lite sånt skojsigt..

Någon mer än jag som brukar hålla på med sånt här innan första dagen i skolan? haha. knäppis

image339

återkommer om det där med hårmasken.. hihi.. kanske blir värsta flötnissen hihi ^^




UPPDATE:
Man blev skit flötig i håret, så får nog tvätta det en gång till.. :) + jag tog i heeela håret. dumma mig, man ska nog bara ta o topparna o så kanske.. dunno.. :) hihi

our last summer...

okay, idag är det den sista dagen på mitt sista sommarlov. va fan? usch.. Och det har inte ens varit sommar i sommar om man säger så, en riktig skit sommar faktiskt!
Har iofs vart i kroatien så har fått lite sol och bad :)
Och förhoppningsvis blir det en resa för mig och Robin i höst..

well well, idag som vanligt, den sista dagen på sommarlovet ska vi "fira" lite med god mat och så. jag fick tydligen bestämma, men vet ej vad jag vill ha :) Kanske tacopaj eller wok från wok away.. :)

Igår var första teorilektionen,bjöd Jennifer på en McFlurry innan, såååå gott :) Teorin var skoj iallafall, trevlig lärare att lyssna på, kan vara lite jobbigt annars att sitta och lyssna i 2 timmar..

Skulle ha körlektion idag, men då var körläraren sjuk! WHAT, kan hon inte vara det när inte jag ska köra? hihi, jag och robin tog iallafall en riktig sovmorgon då.. jag gick la upp vid halv 12 och han en timma senare.. :)

Imorgon är det skola, BLÄ, tredje året, kommer gå fort.. Hoppas vi inte går så länge, för tänkte gå till körskolan och skriva lektionstest och vägmärkestest.. Och sen åka till knalleland och köpa en kalender..


  

släktkalas i bohuslän,  en dikt jag skrev till thord som fyllde år, släkten. Jag och syster i kroatien och jag i kroatien :)jag filmar när andra kastar vattenballonger på janne,



image333

Diva posar

image332
Jag och Diva.. hihi.. jag sitter rätt roligt såg jag nu..


Idag hade jag min första körlektion.. hihi, det gick rätt bra.. Maria min körlärare tyckte jag var jätte bra på att bromsa och starta i uppförsbacke iallafall.. På första lektionen får man ju inte göra så mycket, var ju mest lite snack om bilen, dragläge och sånt.. tyvärr gjorde jag lite missar, kanske för att jag var lite nervös.. Typ glömde att blinka när jag skulle, och när jag inte skulle blinka, då gjorde jag det såklart.. Ska träna lite på döda vinkeln och sånt..

Nu tänkte jag dricka lite vatten och ta en löprunda, bäst att komma igång med träningen nu, har knappt rört mig på hela sommaren... USCH! Mamma skulle köpa friskis kort till mig idag med .. Så då får man komma igång där med.

Höst skor... Vilken färg?

image331

Hittade dessa på pappas jobb, och blev jätte kär.. Vilken färg? Brun eller...? Eller svart?

önskelista

Snart fyller jag år, och så klart har jag redan (för längesedan) börjat fundera på önskelista =) (September)
Jag fyller 18, äntligen, så det kanske blir någon liiiite dyrare present av mor och far..

Detta har jag kommit fram till i alla fall...

En ny stereo eller en ny digitalkamera av mamma och pappa...
(pappa jobbar på halens, så blir väl någon därifrån...)
Sen så önskar jag mig pengar, porslin (som jag samlar på), sånt body butter från body shop...
Kanske Marilyn Mansons självbiografi.. Någon väska kanske, converse all star och en ny dvd??
image327 image328

image329

tillökning i garderoben och körskola...

Tänkte bara visa vad jag köpte igår på Ge:kås. Det roliga är att det är så bra kvalite på alla, inte slirviga tyger osv. Stickat och skönt :)



1. dagens+ny t-shirt 70kr. 2. mjukis-klänning 99kr. 3. klänning 119kr. 4. Lång skjorta/blus 140kr. 5. Stickad klänning 119kr. 6 Lång tröj/klänning, får ha något långt under.. 119kr. 7. t-shirt 70kr. 8. Stickad tröja 129kr.


191196-315191196-314
Aloe vera nattkräm, jätte go verkligen!! 19kr. Bodybutter, smells fresch 26kr. Världens goaste ansiktskräm 35kr, Deo ca 20 och porplåster, ska testa det :) dom kostade 35 kr dom med :D
Lite olika sköna hipsters och världens sötaste långkallingar till i vinter...
Sen köpte jag massa annat billigt jox, typ pincett för 4 kr och sminkväska, diadem för 5 kr osv....


Köpte även ett underbart labello läppglans, jag brukar hata att ha på mig läppglans men detta älskar jag nu :) hihi..
Sen köpte jag massa tandborstar haha, en rosa till mig, en blå till robin och en grön till mig att ha hos honom :)

Och idag skrev jag in mig på bilskolan, redan på tisdag börjar teorilektionerna, och på måndag har jag min första lektion, bokade in 4 st :) Spännande, nu ska jag äta, duscha och vänta på Robban, som ska nana hos mej..

shoppping :)

Idag har jag varit i ullared, jätte skojsigt, känns nästan som julafton, haha. hittade iallafall jätte mycket söta höst grejer.. bla 2 t-shirtar, 2 stickade tröjor, 3 klänningar och en vit blus :) jätte nöjd med allt..
Sen blev det förstås massa trosor, strumpor, pyamas, skolgrejer och typ hudkrämer och sånt jox..

Kanske tar någon trevlig bild eller något..
Om jag finner min kamera..

Kalaset gick på 1500 :)

har manekängat och hållt på, nu ska pappa manekänga sina kläder som jag valt :) tihi


jag älskar dig robin.. :) puss

plask plask..

image313

sweet huh?

ikväll spelar elfsborg mot valencia :) ska kolla på matchen på tv, rätt spännande faktiskt. Jag hoppas elfsborg vinner, för då är robin skyldig mig 500 kr, för han säger att det icke går att besegra valencia på hemmaplan.. vi får väll se säger jag... hihi..

soooooooooooooooooooooligt

andra fina dagen sen jag kom hem från kroatien för ca 1½ månad sen, skyndade mig hem när jag slutat jobbet och kastade mig ut och solade tills kl 6 typ, nu har jag gått promenix med hunden :)

måndag, tisdag, onsdag och torsdag...

då kommer älskling hem... längtar sååååååååå!!!

det ska bli fint denna veckan, alltså, jobba, sola :)
och imorgon ska jag beställa klipptid..

Sen gick jag och mamma och prata om att när min syster flyttar hemifrån hur vi ska göra med rum mm.. jag ska flytta ner till hennes rum, och tapetsera om o måla o så.. Men krukset är,, då måste ju syster hitta ett jobb och flytta? hmm.. tål att tänkas på..

nu ska jag städa..

Bella + R

p.s snart får jag min mp3, någon dag denna veckan...

mys helg med jens

ledig idag...

igår var jag med jennsan efter jag hade jobbat på matchen.. vi åkte in till staden och delade på en pizza, sen åkte vi hem och kollade på american pie 2 :) den är jätte rolig,, hahaha...

i fredags kväll hade vi disney kväll, med godis, snövit och bernad och bianca :) sen kollade vi i more också, haha (jenns brors..)

Idag ska jag bara ta det lugnt, käka pannkakor, kanske gå en promenad, läsa lite grann.

Nu är det bara en vecka kvar på jobbet, kommer gå super fort.. :)

Längtar  tills på torsdag med, då träffar jag my love <3<3


några bilder på mig och j. haha den i mitten är så jävla ful.
vi ser ut som två riktiga mongosar, hahaha . iofs är alla lite cp..

download

idag har jag laddat ner massa ny (gammal) musik :)

bland annat massor av the fray från deras nya skiva, och dom låtarna är supermysiga <3 längtar så efter r när jag lyssnar på dom. Sen lite Cardigans och Lilly Allen (bara för man hör om henne överallt) men lilly var skittråkig USCH..

Sen blev jag lite nostalgisk och laddade ner bla: Hanson - Mmmbop och Aaron Carter - Crazy little partygirl ^^

Sen även lite nostalgiska låtar, fast sånt jag lyssnade på för något år sedan.. Evergrey - Recreation day , Evergrey - I'm sorry och Dragonforce - Trail of broken dreams

Höst...

Det känns verkligen som om att det är höst ute nu, jag tror inte det kommer bli någon mer sommar, 1 dag räcker väll? Så nu börjar jag spana efter höst kläder, behöver jackor.. :) Höst/Vinter jackor och något par skor...

Har två skor på min önskelista..
Vita eller svarta converse all star..
Och ett par låga svarta mocka vinterskor, hittar ej någon bild någonstans, pappa har alltid sålt dom på sitt jobb (halens) men inte i år, nu när jag väl vill ha dom...

Jackor skulle jag vilja ha en...
trenchcoat
Tjock jacka med dragsko i midjan
en Kappa

Har nog hittat en tjock (billig) jacka med dragsko, vet ej vilken färg bara.. kappa har jag också hittat.. Men ska till ullared om några veckor, kollar där om jag hittar något först, mycket billigare, kanske inte lika bra kvalite, men jag är inte så kräsen... ska kolla efter en billig trench där också :)


Första tre på Halens, sista på Ellos (vill ha en svart kappa)
Tror isåfall att jag tar en röd tjock jacka.. fast grön är fint med, men är inte riktig min färg, skulle annars vilat ha en sån koboltblå (eller vad det heter, får titta lite)

Hello kitty

image305

Me and Anno hittade söta hello kitty regn hattar på H&Ms barnavdelning. Skit söta.. Dock lite små. I alla fall på mitt huvud, men tror anna hade en storlek större faktiskt :) haha

För ett år sen...

var det underbart, hela helgen var underbar.. midnattsbad under stjärnklar himel helt ensamma. men ingen vågade pussa den andra.. var helt pirrig och svävade på moln hela tiden... kollade på film och myste, åt thai och första kyssen... iih :) Kom ihåg första gången jag skulle säga att jag älskade honom, hur rädd jag var för att inte få något svar.. Det är helt underbart att vara med honom, han är så bäst, även omjag har lust att döda honom ibland, konstigt nog har vi aldrig varit ovänner, eller bråkat.. bara jag som blivit sur på honom ibland...
Nu har vi varit ihop i 1 helt år. Tiden har gått så jäkla fort altså.. Känns som det bara var några veckor sedan...

Synd att man får "fira" det själv. R åkte nämligen till Aiya napa tidigt imorses.. Själv är man hemma och går till jobbet - det har varit så jobbigt denna veckan, är nämligen dunderförskyld, hade ingen röst söndag, måndag, tisdag (ingen höjdare med nästan döva pensionärer) Nu nyser jag hela tiden och hostar.. Hatar att vara förskyld.
Finns inget att göra,man är så trött så när man kommer hem från jobbet somnar man...

Måste hålla mig sysselsatt nu, saknar redan R jätte mega mycket och vi ses inte förens nästa torsdag... Bra att jag ska jobba mycket iallafall.. Jobbar ju mån-freda på ålderdomshemmet, sen ska jag jobba på kungens konditori lördag och önsdag..

image304


Ska snyta mig nu och läsa bok kanske.. Sååå godis sugen, wierd..

RSS 2.0